Kjeldsensgade 3
8700 Horsens
Telefon: +45 2634 3616
karen@biopatisk-klinik.dk

Bindevævsmassage med sugekopper

Formålet med denne massageform er at forøge blodgennemstrømningen i bindevævet og dermed bedre kroppens muligheder for udledning af affaldsstoffer og bibringe hver enkelt kropscelle den mængde næringsstoffer, ilt og væske til at holde alle cellers funktioner kørende.

Bindevævsmassagen foregår som nævnt med sugekopper, som, når et undertryk glaskolben er skabt ved et tryk på gummibolden, trækkes hen over huden i retning mod hjertet, idet man derved følger blodets og lymfens forløb.

Sugekopper til bindevævsmassage

Mange forventer og accepterer, at huden, figuren og vægten ændrer sig relativt hurtigt gennem livet, og at problemer med kroppen mere eller mindre er en given ting.

Med bindevævsmassagen med sugekopper kan der igangsættes en forvandling af kroppen – dette kombineret med livsstilsforandringer såsom kostændringer, motion, ændret søvnrytme, den rette påklædning osv.

Bindevævsmassagen vil som udgangspunkt være en helkropsmassage afsluttet med en ansigtsmassage. Efter hånden som bindevævet ”tømmes” for affaldsstoffer, vil du selv kunne vedligeholde bindevævets nye tilstand ved én gang ugentlig eller sjældnere at give dig selv bindevævsmassage.

Du er selvfølgelig velkommen til at konsultere mig for at få et fagligt skøn af, hvorledes dit bindevæv har det.

Med hensyn til kostændring som en vigtig faktor for at tilvejebringe de bedste muligheder for en varig forbedring af dit bindevævs tilstand, kan jeg anbefale dig at få foretaget en Vegatest med fokus på kosten for at afklare hvilke kostemner, der specielt for dig er syredannende og dermed en belastning for bindevævet.

Se min prisliste eller kontakt mig for mere information

bubble